ORAR
L-V 9:00 - 16:00
CONTACTEAZA-NE
0742 866 670
EMAIL
office@mlvipguard.ro

Despre noi

BINE ATI VENIT PE WEBSITE-UL NOSTRU

Despre noi

Avand ca punct de pornire, o idee sub forma de gluma la inceput, firma ML VIP GUARD a aparut in stadiu de proiect si poveste in anul 2008 intre Mihai CULDA si Lucian BOT, doi prieteni cu experienta in servicii de paza, garda de corp cat si paza umana. In perioada respectiva, Mihai lucra cu nume cunoscute din scena politica si din televiziune iar Lucian era deja director la o firma de agenti de paza cunoscuta, in Cluj-Napoca. Dupa indelungi povesti, nascute din dorinta de a crea ceva nou pe piata clujeana, cei doi prieteni au inceput sa cladeasca bazele unei firme de paza cu servicii multiple: paza umana, paza evenimente, garda de corp si divizia canina.

Ajutati de unii apropiati cu experienta in domeniul M.Ap.N., au reusit sa puna la punct toate cerintele necesare dezvoltarii unei firme de paza iar in cele din urma sa obtina licenta in anul 2009, moment in care au format un brand nou pe piata clujeana, ajungand astazi una dintre cele mai cunoscute firme de agenti de paza din Cluj-Napoca.

Cum actionam

Modul nostru de actiune este colaborarea buna cu beneficiarii, respectul fata de acestia, si adaptarea serviciilor pe fiecare tip de activitate astfel incat beneficiarul, in momentul in care acesta este pe deplin multumit, el insusi va deveni propria noastra sursa de publicitate.

Sansa a facut ca in ultimii ani, orasul Cluj care cu ajutorul primariei a devenit un centru al evenimentelor din intreaga tara, evenimente la care suntem in proportie de 90% prezenti si la care suntem recomandati de toti colaboratorii/beneficiarii, care au apelat la serviciile noastre.

Toate aceste evenimente ne-au ajutat in dobandirea experientei si de-a lungul timplului au dovedit calitatile si profesionalismul echipei noastre.

127

Agenti

1214

Clienti multumiti

320

Calificari

317

Evenimente

Cine suntem

In 2009 cu o mana de oameni, conceptul Vip Guard a prins viata iar azi, suntem peste 100 de agenti atestati si am securizat peste 300 de evenimente mari.

Misiune

Ne recomanda seriozitatea si procentajul de 100% evenimente incheiate cu succes.

Viziune

Ne ridicam prin perseverenta si seriozitate la cele mai inalte standarde in domeniu si in 10 ani sa ocupam macar trei sferturi din piata internationala.

CE ZIC CLIENTII DESPRE NOI